Nantes bröt nämner PSG inom halvtid

0

Spelarna inom PSG led sitt olika nederlag inom Ligue 1. “Saints” besegrades ikväll inom Nantes i form av 3:1. Via denna seger hände Nantes närapå de som områden för att erbjuder betyg inom Champions League. Oavsett nederlaget närma sig PSG tenderar att behålla den tvåsiffriga fördelen genom Marseille.

Nantes bröt nämner PSG på endast en halvlek. “Kanarierna” gjorde två mål som hela de som första 15 minuterna, hela genom Kolo Muani att tillägga Merlin. Inom den primära minuten resten av förlängningen inom första halvlek ökade Bias med ursprung i straffpunkten mot 3:0.

Till en början resten av olika halvlek, inom den 47:e minuten, reducerade Neymar fördelen för att stödja Nantes. Brasilianaren misslyckades i form av tenderar att göra det finns en straff inom den 59:e minuten. Kontra toppen lyckades Nantes försvara fördelen.