Officiell: Inter förlänger Marottas kontrakt

Inter-teamet även har formellt förlängt kontrakten för att stödja sina tre modern direktörer, Giuseppe Marotta, Piero Ausilio dessutom Dario Bacin.

Klubben meddelade formellt tenderar att de som nya kontrakten för att stödja alla de tre närma sig tenderar att gälla åt 2025. Marota ägde rum inträffade åt Inter efter du kommer att behöva lämnat Juventus dessutom är VD, Ausilio är Chief Sports Officer, då å andra sidan Bachin är hans ställföreträdare.

Med hjälp av ganska mycket av är den mest viktiga Marotta för att gjort gigantiska strejker eftersom den pojken ägde rum inträffade åt klubben 2018, december. Pojken hade varit den för att hade varit väsentligen den mest ansvarig med tanke på bära genom användning av Conte, för att tog Scudetto åt “Nerazzurri” förra säsongen, dock italienaren lämnade efter oenighet genom användning av ägarna.

Även när Conte är borta, av kontinuerligt Inter tenderar att spela bravo för tillfället är genom loppet av ledning resten av Simone Inzaghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 8 =