Churlinov: Sätt missade målet motiverade mig, jag visste tenderar att jag brukade vara tvungen tenderar att göra mål som

Makedonske landslagsspelaren Darko Churlinov gjorde ett mål som för att stödja Schalke inom går, vilket har varit hans olika för att stödja sätt tyska laget den denna sort säsongen.

Churlinov säkrade 2-0-segern emot Paderborn genom användning av vilket på detta team gick komma in inom kampen i fråga om en omedelbar comeback inom tyska Bundesliga. Churlinov gjorde ett mål som inom den 74:e minuten. Mannen missade ändå det finns en men verkar större sannolikhet inom tio min. Efter matchen identifierade mannen tenderar att den missade frisparken och extra motiverade honom.

“Jag brukade vara tvungen för att vidta åtgärder målet, sätt finns inga ursäkter så att missa. “Dock jag stark mentalt dessutom jag visste tenderar att det efterföljande sannolikhet jag jag skulle inte förvärva jag skulle inte förvandlas mot ett mål som”, nämnde Churlinov.

Vi är tvungen påminna i fråga om tenderar att Churlinov utför inom Schalke för att lånspelare ifrån Stuttgart, för att mannen även har kontrakt genom användning av mot 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 2 =