Mbape: Behöver du kommer behålla inom Paris? Måste du att träffas dessa 4 villkor

Sagan kring Kylian Mbappé närma sig tenderar att hålla på inom det efterföljande period. Sätt meddelade dessutom fotbollsspelaren. Gå igenom den primära matchen via Real, inom åttondelsfinalen inom Champions League, uppgav pojken att mannen är fokuserad på prestationerna inom PSG att tillägga tenderar att pojken efter matcherna via Real närma sig tenderar att förmedla ett samtal hade varit pojken ska spela det efterföljande säsong.

Oavsett dessa uttalanden med ursprung i Mbape sitter PSG för att inte passivt. “Parisien” meddelade tenderar att de som erbjöd honom det finns en veckolön på 1 000 000 euro med hjälp av ett tvåårskontrakt att tillägga det finns en bonus på 25 000 000 euro att kunna ha skrivit på kontraktet.

Real är redo att för att inte matcha på detta fördelaktiga erbjudande, även om de som hade varit förbereda att att leverera honom 1 200 000 euro per varje vecka. Problemet är bonusen för att spelaren är redo att förvärva med ursprung i PSG.

“Ekip”, via hänvisning ytterligare sina personlig källor, meddelade tenderar att på det efteråt mötet ställde Mbape villkor med hjälp av klubbledarna.

Sätt första villkoret närma sig tenderar att uppfyllas utan ut en bekymmer. Mbape önskade att växa till att bli den bäst betalda spelaren inom fotbollsvärlden.

Den övriga förutsättningen hade varit tenderar att klubben jag skulle inte lyfta seriositeten ytterligare det finns en större scen, sätt behöver vi säger att skala tillbaka “självständigheten” med hjälp av säkert idrottsman. Mbape föredragen för att inte attityden hos säkert idrottsman ytterligare klubben att tillägga sporten.

Sätt 3:e villkoret är att förlänga för kontraktet ytterligare 2024, via ha förmågan att lämna genom sommarens övergångsperiod 2023.

Slutligen önskade att Mbape växa till att bli # 1 inom klubben att tillägga på planen, sätt behöver vi säger att tenderar att växa till att bli projektets ansikte utåt att tillägga den primära stjärnan.

Killian Mbape även har varit PSG-spelare eftersom den 2017. Klubben avsatte 180 000 000 euro med hjälp av hans övergång med ursprung i Monaco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =