“Bremer hade varit fantastisk, pojken stoppade Vlahovic inom fickan”

Spelarna inom Torino igår spelade det finns en fantastisk match kontra Juventus inom den primära matchen inom Serie A.

Efter matchen uttryckte tränaren sin tillfredsställelse Ivan Juric. Juric hade varit förmodligen den mest är inte nöjd även lyfte enkannerligen resultat i försvararen Gleason Bremer för att gjorde ett duktig jobb via att hålla via Vlahovi..

“Vi spelade det finns en fantastisk match även begränsade Juventus anfall. Hade vi inte har någon extra fokus åt kvarvarande hade vi kunnat nå alla de tre poängen. Ett viktigt är är benägna att den psykologiska barriären bryts. Laget växer, även vi spelade en av många våra största matcher. “Bremer hade varit fantastisk även” stoppade Vlahovic inom fickan, “uttalas Juric.

Juventus tog ledningen inom stadsderbyt via mål som resten av De som Licht efter 13 minuters game, så Torino ägde rum inträffade åt den bästa poängen… via Belottis mål som inom avslutningen resten av matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =