Förlust av liv, den nya trailern firar Alla de hjärtans dygn på ett brutalt metod

0

[ad_1]

Den här dagen är Sankt Valentin att tillägga med ett syfte att ha det roligt lovers högtid även har 110 Industries ansett sätt acceptabla tenderar att publicera det finns en ny trailer Resten av Efterlyst: Förlust av liv full resten av rörelse, styckning, halshuggning att tillägga floder resten av blod, för att kostymer utmärkt komma in inom denna högtid.

Videon, för att kommer du att kunna låt oss titta på inom spelaren ovan, erbjuda ett smakprov på sätt stilfulla stridssystemet skapat resten av Soleil, det finns en studio bildad resten av ex-utvecklare resten av Grupp Ninja, författarna mot Ninja Gaiden, Dead or Alive att tillägga Nioh. Framför allt betonar trailern våldet att tillägga den spektakulära karaktären resten av sammandrabbningarna, för att är redo att användas via hand mot hand eller via skjutvapen, att tillägga på brutala avslutare framförd resten av huvudpersonen Hanna Stone.

Wanted: Dead är det finns en handling hela förbättring med hjälp av PC, Xbox Series X | S att tillägga PS5 utspelar sig inom ett futuristiskt Hongkong via det finns en sci-fi-smak. Ivrig spelare övertagande på sig rollen för att Hannah Stone, det finns en cyborg att tillägga löjtnant inom Zombie Squad, ett elitlag för att strävar och använder inte en tenderar att begå alltför ganska mycket uppmärksamhet åt extraordinärt brottsbekämpande riktlinjer.

Sporten, baserat på samma identiska medgivande med ursprung i utvecklarna resten av Soleil, hämtar inspiration med ursprung i klassiker i hela, genren, för att Bayonetta att tillägga Devil May Cry, att tillägga syftar mot att leverera ett djupt stridssystem, kryddat via slowmotion-sekvenser, mekanik med ett syfte att lemlästa motståndarna. lemmar att tillägga ganska mycket en metod. Efterlyst: Dead närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig mitt i 2022.

[ad_2]

Leave a Reply