Cyberpunk 2077 på PS5 även Xbox Series X | S, mellan strålspårning även svikna förväntningar

Cyberpunk 2077 är till slut tillgänglig på PS5 Dessutom Xbox Series X | S via det finns en infödd alternativ, dotter mot den efterlängtade det följande generationsuppgraderingen för att måste ha kommit förra året och eftersom som ersättare CD Projekt RED även har skjutit nämner inom ett antal månader p.g.a. den timing för att krävs med avsikt att optimera arbetet.

Många utövare bland dessa 17,3 miljoner exemplar av Cyberpunk 2077 såldes de som önskade att redo på på detta andra med avsikt att börja dela resan V. inom som massiva även mörka Nattstadta hänsyn till är benägna att på PS4 och Xbox One var spelet bokstavligen en katastrof. Efter du kommer att ha lärt sig enkla metoder till som hade varit även har säkert för att inte ens packat nämner blu-rayen även lämnat den inom lådan med avsikt att redo på högre dagar. Dessa, tillfällig även gott.

Tja, den förväntningar även har någon person resten av dessa kunders blivit är inte nöjd eller förrådd? Den en betydande mängd omtalade strålspårningför att på PC i själva verket fakta lyfter så mycket som upplevelsen visuellt, är vad vi trodde att vi kanske för att hitta implementerat på PlayStation 5 även Xbox Series X? Dessutom enkla metoder till är som via förbättringarna resten av Xbox Series S-versionen?

Då å andra sidan dimman resten av entusiasm anger orsak överraskande lansering av nästa generations uppgradering till slut börjar till tunnas ut är som acceptabla är benägna att resonera i fråga om vad Cyberpunk 2077 egentligen är, å andra sidan framför alla delar i fråga om vad för att helt för att inte finns inom konsolområdet; vare sig det är det de som rådande maskinerna eller de som innan generationerna.

Cyberpunk 2077, ett formellt konstnärliga ansträngningar

CD Uppdrag REDs spelet är ett action-RPG med ursprung i massivt berättande djup för att blandas via rikedomen inom det finns en öppen värld full resten av utfärdar är benägna att göra även låt oss titta på, resten av karaktärer är benägna att känna mot även avslöja. Sammanflätning resten av på detta variation är är faktiskt ett varumärke anger orsak den polska studion, för att förstår hur man förstärker denna form av konstruktion.

Utvecklarna även har helt besparat sig själva hela genom är benägna att fylla marknadsföringskampanj via dialoger, sekvenser även alla delar annat tillämplig med avsikt att uppmuntra vårt passion inom händelserna via huvudpersonen, även försök placera ihop det finns en stridssystemförmågor även uppgraderingar för att är redo att stödja denna anläggning via värdighet.

Cyberpunk 2077, Johnny Silvehand

Och det är det sant, den den här typen gången gav för att inte CD Projekt RED {vilseledande} detaljer om vad vi måste ha förväntad oss resten av det följande generations alternativ resten av Cyberpunk 2077, å andra sidan som lekte faktiskt via terminologin något. Bland alla de möjliga implementeringar resten av strålspårning, såväl som den för att avser skuggor det är det nog inte mindre än intressant även smakar sop.

Desto extra bör du kommer gå ner mot om du strävar efter starta den 30 fps på pappret säker även ihärdigt, å andra sidan bortskämd resten av det finns en ingångsfördröjning för att gör som riktigt hårt är benägna att spela. En alltför stor mängd, en betydande mängd högre på denna tidpunkt inom prestandaläge a 60 fpsvilket som ett minimum gör sporten roligare både medan du navigerar på gatorna inom Night City även genom loppet av sammandrabbningarna.

Cyberpunk 2077, det finns en eldstrid

Tenderar att PS5 även Xbox Series X inom grunden är persondatorer är välkänt och det är det oundvikligt är benägna att den genomsnittliga spelaren, ställs hantera tekniska uppgraderingar för att fordrar modifiering resten av ett pris inom det finns en konfigurationsfil (RTX på skuggor på, upplösningsområde på ett nytt värde, ökad förinställd textur, höjt variation av NPC) jag undrar i fråga om som i själva verket fakta tog ett 12 månader det som får dessa konsekvens.

Eller i fråga om som alldeles okomplicerat är timingen relaterad mot slutsatsen resten av patch 1.5 inom sin helhet, via ljusningar resten av upplevelsen normalt, eliminering resten av buggar även olämpliga, öka resten av visst innehåll material (låt oss titta på mot instans lägenheterna) även normalt det finns en rengöring för att smakar för att det finns en 1.0-byggnad och eftersom närma sig är benägna att inkomster mot är benägna att mala en annan främja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − 4 =