tillkännagivandet anger orsak PS5 även PS4 hade varit falskt

Ersätta 14 februari 2022: SNK En världsomfattande rapporterade är benägna att tillkännagivandet resten av PS4- även PS5-versionerna resten av Metal Slug Awakening hade varit det finns en bluff. Som alltsammans delades med ursprung i ett falskt konto, skapat så att undersöka autentiskt ut. Det finns en falsk trailer tillverkades dessutom.

Vi ber i fråga om ursäkt så att vi segment det felaktiga av data. Efter den ursprungliga det nyhet.

Ursprungliga information: Metal Slug: Awakening kan till och med ut på PS5 Men även PS4såväl för att på mobila prylar: Tencent meddelade som i form av det finns en ny trailer resten av sporten, till inte för länge sedan ofta känd som Metal Slug Code: J.

Verkar anger orsak ett antal månader av den anledningen som i form av det finns en spelvideo, Metal Slug: Awakening bör denna dag vara inom beta på iOS Men även Androiddärefter är redo att lanseringen ske inuti tillfällig å andra sidan det är det inte klart i fråga om konsolversionerna kanske vill redo eller för att inte.

Inom vilket omständigheter för att i ändå kommunicera vi i fråga om det finns en upplevelse för att innefattar den typiska mekaniken inom den berömda SNK-serien, det finns en tvådimensionell actionshooter för att initialt kännetecknades resten av det finns en fantastisk pixelkonstgrafik grund av funktionerna hos NEOGEO-plattformen.

Tencent även TiMi även har sagt är benägna att de som väntar på extra av data snabbt, så vi föreställer oss är benägna att snabbt närma sig ett formellt hävda i form av releasedatumet resten av Metal Slug: Awakening på mobilen även på PlayStation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − seven =