ny italiensk kommersiella firar alla de hjärtans dygn även online-spel med hjälp av par

Inom samband via Sankt ValentinNintendo Italien även har lanserad ett helt nytt av med hjälp av Nintendo Switch tillägnad älskare även perfekta game som ett sätt att tillbringa en rolig parkväll.

T situationen, för att kommer du att kunna låt oss inom spelaren ovan, framhäver delningsfunktionerna med hjälp av Nintendo Switch, lokal multiplayer hela genom funktionerna inom Joy-Con även hyllar ett pars liv: alla de är unika även även har sina personlig rytmer, åtaganden även passioner å andra sidan i det långa loppet är som för att förenar behovet tenderar att vara kollektivt även dela trevliga stunder. Även online-spel faller i hela, denna klasskategorier.

Å andra sidan vilka är de som finaste spelen som ett sätt att tillbringa en trevlig natt mellan älskare? Nintendo Italien erbjuder rekommendation Animal Crossing: New Horizonssom ett sätt att tillbringa trevliga även roligt stunder till minst en drömö efter en upptagen dygn. Mario Kart 8 Deluxe dock är den idealisk med hjälp av dem för att på jakt efter konkurrenter även behöver kolla in parets stabilitet. Det helt extra roligt, å andra sidan för att inte mycket mindre skojigt, Mario Party Superstars och så de större än 80 minispel som erbjuda, vart även ett galnare än som olika.

Inom eShop resten av game idealiska med hjälp av en parkväll finns som massor även med hjälp av alla de smaker, leverera en titt på vår special på de bästa Alla hjärtans dag-spelen från Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − two =