med hjälp av en hel del bekymmer, den chefen producenten skriver ett ursäktsbrev åt fansen

CrossfireX Den släpptes inte för länge sedan på Xbox, så antal bekymmer uppstod omedelbart. Buggarna är så dåliga är benägna att exekutiv producent – Sooro Boo – skrev det finns en brev åt fansen i ett försök att be i fråga om ursäkt att tillägga klargöra situationen.

Boo förklarar tre bekymmer relaterade åt CrossfireX: problemet i form av kontrollsystemets känslighet, hanteringen resten av Boogieman att tillägga utfärdar i form av CAR-4.

Som påstås är benägna att målstyrsystem det är det till saker med hjälp av det finns en bugg, så del av problemet är utsträckt åt sätt speciella i form av CrossofireX: spelarna även har förståelse resten av är benägna att för att inte vara kapabel att kontrollera vapnens rekyl att tillägga denna svårighet kommer inte att göra är benägna att eliminerade totalt; Siktkorrigeringssystemet närma sig är benägna att förbättras, så med hjälp av säkert lirare närma sig sätt ändå är benägna att vara komplicerat att behandla.

För att stödja vilken rädsla Boogiemansätt bekräftas att det finns med hjälp av kraftfullt: kraften är benägna att självläka närma sig är benägna att eliminerade att tillägga chansen är benägna att hålla det uppe inkomster den bästa poängen… närma sig är benägna att utrotad.

En av många karaktärerna hemmahörande i CrossfireX

Äntligen är sätt bekräftat är benägna att vapnet CAR-4 är benägen det som får det finns en bugg för att skapar bekymmer i form av är benägna att sikta att tillägga fördröjning. Felet även har ändå redan åtgärdats, så korrigeringen närma sig är benägna att introduceras på det efterföljande patch.

De som mest uppdaterade de gånger även har sätt pratats i fråga om utfärdar på lanseringen resten av CrossfireX fungerar inte på Game Passunder vilket ändå bara marknadsföringskampanj kan vara hittade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + sixteen =