Liverpool utan ut en Ljota mot helgen inom Premier League

Liverpool noterade det finns en storseger kontra Inter på “Giuseppe Meazza” inom den primära matchen inom åttondelsfinalen inom Champions League inom går. Så varje liten sak gick för att inte bra anger orsak de som “röda”.

Liverpool-anfallaren hade varit vistelser inom omklädningsrummet inom pausDiogo Ljotaatt tillägga inom hans ställe ägde rum inträffade den primära målskytten anger orsak gästernas mål som Roberto Firmino. Som hade varit ändå inget taktiskt strejker, så Klopp tvingades ändra sig.

Portugisen skadade sin fotled att tillägga växte till därefter vistelser på bänken inom olika halvlek / Ljota missar det följande match resten av Liverpool kontra Norwich mot helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − seven =