Sevilla iväg gentemot det finns en ny LE-titel via genom Dinamo, Jimshiti anger orsak Atalantas leverera

Sevilla, den spanska klubben för att tycks ha “prenumererat” på Europa League-troféerna, startade sin kampanj anger orsak tävlingens 7:e titel via det finns en 3:1-seger genom Dinamo Zagreb. Atalanta, dock, ägde rum inträffade igen med ursprung i sätt antagonistisk anger orsak det finns en 2:1-seger genom Olympiacos, samtidigt Lazio fel 2:1 gentemot Porto. RB Leipzig ägde rum inträffade igen anger orsak oavgjort 2:2 via Real Sociedad med ett syfte att skapa det finns en tydligen revansch.

Ivan Rakitic via det finns en straffspark inom den 13:e minuten förde värdarna inom ledningen, så Dinamo svarade inom den 41:a minuten, varje gång Mislav Orsic använde försvarets dåliga reaktion med ett syfte att kvittera. Bara för att tre min på ett tag tog Luis Ocampos ändå igen Sevillas ledning, samt inom den primära halvlekens förlängning gjorde Anthony Martial sitt första mål som inom den spanska klubbens tröja samt fortsatte “återupplivningen” efter utlåningen med ursprung i Manchester United.

Inom Bergamo tog Olympiakos ledningen inom den 16:e minuten hela genom Soares, tidigare än den albanske landslagsspelaren Berat Jimshiti svarade via två mål som inom den 61:e samt 63:e minuten anger orsak det finns en fantastisk leverera. Lazio, dock, tog ledningen inom Porto förtidig hela genom Matthias Giacani inom den tjugotredje minuten, tidigare än Tony Martinez gjorde två mål som inom den Thirty Seventh samt 49:e minuten anger orsak Porto att uppnå.

EUROPE LEAGUE, 1/16 FINAL, MATCH 1

Atalanta – Olympiacos 2:1

Porto – Lazio 2:1

RB Leipzig – Real Sociedad 2:2

Sevilla – Dinamo Zagreb 3:1

FÖREGÅENDE SPEL:

Barcelona – Napoli 1:1

Borussia Dortmund – Rangers 2:4

Sheriff Tiraspol – Braga 2:0

Zenit St. Petersburg – Real Betis 2: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 3 =