Leicester och använder inte en krångel, Partizan vunnit inom Tjeckien

Leicester besegrade danska Randers genom användning av 4:1 inom den primära matchen inom 1/16-finalerna inom Europa League, Partizan firade genom användning av 1:0 kontra Sparta Prag, allteftersom norskan Bodo/Glimt fortsatte genom användning av storspelen genom användning av det finns en 1:3-seger genom Celtic inom Glasgow.

Walter Ndidi gav “rävarna” ledningen mot “King Power” inom den tjugotredje minuten, så danskarna kvitterade hela genom Vito Hammershoy-Mistrati inom den tipsa resten av halvleken. Å andra sidan inom olika halvlek bekräftade Brendan Rodgers grupp effektivitet genom användning av mål som med ursprung i Barnes, Dhaka dessutom Dusbury-Hall för att stödja det finns en övertygande seger.

Partizans mål som räckte för att stödja holländaren Quincy Menig inom den 78:e segern för att stödja det finns en vital bortaseger kontra Sparta inom Tjeckien, allteftersom Bodo/Glimt efter den övertygande segern genom Roma inom gruppspelet nådde det finns en superb 1:3-seger på Celtic Park.