Glädjen inom Manchester United, Maguire droppar kaptensbindeln

Och extra ett internt bekymmer skapar spänningar inom Manchester United, under vilket stämningen även har “skakats” länge.

Som svar på “Mirror” är orsaken denna direkt kaptensbindeln. Publikationen hävdar tenderar att den tillfälliga managern anger orsak laget Ralph Rangnik pratade via detta kaptenen Harry Maguire dessutom storstjärnan Cristiano Ronaldo, för att definitivt är den förmodligen den mest erfarna spelaren resten av “de som röda djävlarna”.

Tysken tänka på ge bandet åt Ronaldo dessutom därför lätta på glädjen ifrån axlarna på Maguire, för att redan är inom förhållandevis dålig form eftersom den säsongens inträde.

Rangnik förhandlar redan via den 2 dessutom ber Maguire för att försvinna genom kaptensbindeln åt Ronaldo inom den tipsa resten av säsongen.

Den 28-årige Maguire, för att hände åt United anger orsak rekordstora 80 80 tusentals och tusentals 2019, även har varit till saker anger orsak ständig kritik anger orsak sitt game, så pojken behöver för att inte sluta sin placera för att kapten dessutom känner sig “att kontinuerligt undergrävd” resten av Ronaldo, för att även har ett enormt inflytande resten av barnen fotbollsspelare.

Sätt påstås tenderar att Ronaldos placera är alldeles lämpligt anger orsak Maguire som ett resultat av pojken uppmanade spelarna tenderar att stödja honom dessutom lyssna till deras kapten. Rangnik anser ändå tenderar att portugisernas mentorskapsroll bör stödjas formellt resten av bandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 20 =