Hollande höll i form av Real Madrid

0

Real Madrid även har kommit överens i fråga om övergången resten av Erling Halland, hävdar den katalanska “Sportaktiviteter”. Baserat på denna leverans närma sig Holland är benägna att för att hitta varje gång sätt ska gå i form av inom “kungliga klubben”, i fråga om det är det efter denna säsongs kvarvarande eller genom loppet av säsongen 2023/2024.

Ett samla med ett syfte att lösa i fråga om Hollandes framtid hölls inom Monaco. Hallands intressen företräddes resten av hans far Alf Inge dessutom Mino Raiolas chefsutsände Rafael Pimeta.

Rajola missade mötet p.g.a. hälsoproblem.

Varje sida även har kommit överens i fråga om är benägna att Hollande ska för att hitta varje gång pojken ska förstärka Real, i fråga om sätt har fått inom sommarsäsong eller sommaren 2023.

I fråga om pojken bestämmer sig med ett syfte att lämna Dortmund efter säsongens kvarvarande, då kommer att få Real betala 75 000 000 euro. Chansen till eldstaden nämner övergången det finns en säsong finns p.g.a. Karim Benzema. Som franska ess även har ett antal gånger uttalat är benägna att pojken närma sig lämna klubben i fråga om Hollande flyttar ytterligare Madrid. Pojken även har kontrakt i form av Real ytterligare toppen resten av säsongen 2022/2023.

[ad_2]

Leave a Reply