“De som utför för att inte så dåligt” – Golv Lawrenson hävdar är benägna att Chelsea kontra Crystal Palace är redo att vara “närapå” än förra gången

Golv Lawrenson även har backat Chelsea är benägna att slå Crystal Palace inom helgen. BBC-experten hävdar är benägna att Blues skulle vara brisker resten av den 2 lagen dessutom även har förutspått det finns en 3-0 anger orsak dem.

Efter det bara om det finns en månad är Chelsea igen inom elitserien som ett resultat av de som har varit berörda inom klubb-VM. Blues spelade senast den 22 januari inom ligan dessutom är är faktiskt inställda på är benägna att förmedla sig an Palace – laget de som besegrade på öppningsdagen.

Tre mål som dessutom tre den bästa poängen… på Palace inom juli 2020! 💪 https://t.co/48x8xd16Su

Patrick Vieiras aspekt skulle inte ha varit för att bäst på sistone dessutom skulle vara angelägna i fråga om för att slutföra sin dåliga löpning. {De har inte} vunnit inom ligan 2022 å andra sidan skulle inte ha utfört dåligt. För att stödja BBCpojken skrev:

“Resultatmässigt är Crystal Palace på sin sämsta anger orsak säsongen, och använder inte en bra poäng dessutom bara för att tre den bästa poängen… hemmahörande i sina mest uppdaterade 5 ligamatcher – å andra sidan de som utför för att inte så dåligt, dessutom de är det inte heller inom någon person fara anger orsak nedflyttning. Chelsea skulle inte ha utfört inom Premier League av den anledningen som den 22 januari, å andra sidan dom har inte har någon det finns en ledig varje vecka av den anledningen som de som vunnit klubb-VM dessutom jag föreställa att de kommer vara uppfräschade och kan gå.The Blues slog Palace genom användning av 3-0 på Stamford Bridge till en början resten av kl. säsongen dessutom även när som har fått närapå den denna sort gången föreställa jag att de kommer förmedla och extra tre den bästa poängen….”

Chelsea vunnit klubb-VM den denna sort månaden

Thomas Tuchels grupp vunnit klubb-VM föregående inom 12 månader efter du kommer att ha slagit Palmeiras inom finalen. De som behövde det finns en sen straff hemmahörande i Kai Havertz att kunna slå som brasilianska laget, för att dessutom har varit fast beslutna att förverkliga sin första CWC-trofé.

Varje gång pojken pratade genom användning av media efter segern uttalas Blues manager:

“Slutligen, i fråga om du företa sent vill du vänd. Vi har varit obevekliga, vi försökte. Vi slutade för att inte. Vi tog besväret, gav för att inte nämner, hade ledningen dessutom tappade den. Vi slutade aldrig attackera, det är det förtjänat å andra sidan vänd. För att pojkar drömde vi i fråga om du kommer att ha sådana denna sort finaler, väldigt speciella. Vi önskade att spela och använder inte en är benägna att ångra.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 7 =