Rank: Maguire förblir vår kapten

Manchester Uniteds Ralph Rangnick även har förnekat historier i fråga om är benägna att Harry Maguire även har fråntagits sin kaptensroll de som mest uppdaterade de gånger.

Rangnik nämnde är benägna att valet i fråga om personer för att ska växa till att bli kapten är alldeles men även hållet hans, även har inget inflytande ifrån Ronaldo men även vill ingen person anledning mot varför Maguires remsa jag skulle inte eliminerade.

”Jag anger möjlighet vi säger att är benägna att som den här typen är tydliga påhitt. Jag äger aldrig pratat genom användning av någon person resten av spelarna i fråga om för att ändra kapten. Jag bestämmer personer för att borde vara kapten och det finns icke anledning att tala för genom användning av någon person i fråga om som. “Harry Maguire är vår kapten men även han kommer behålla”, nämnde Rangnick.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =