Horizon Forbidden West, avslöjade troféerna, är ett rimligt primitiv Platinum

För tillfället är när som helst Horisont Förbjudet Väst är genom, många av nya den lilla bokstaven i fråga om den nya exklusiva dyker nämner online- PS5 att tillägga PS4 resten av Guerrilla Games. Dessutom bland dessa finns dessutomkomplett checklistor genom troféer är redo att erhållas hela genom är benägna att upptäcka sätt förbjudna västern.

Ett fullständigt inom Horizon Forbidden West behärskar du erövra 59 troféer. Tillsammans med platina är 50 brons, 7 är silver att tillägga enkom är guld. Den fullständiga listan delades resten av PowerPyx a denna adresssom var noga i form av är benägna att för att inte rapportera titlar att tillägga beskrivningar resten av de som som kan vara relaterade åt historien, för att det är du ej vi upptäcker att spoilers på handlingen.

Horizon Forbidden West, är du kommer kunna klättra alla de Collolungo-exemplaren med avsikt att förvärva Platinum Trophy?

Sätt finns inga troféer relaterade åt svårighetsgraden, så kommer du att kunna förvärva dem alla de åt lägst. I grund och botten är sätt det finns en Primitiv platina, så tidskrävande, så för att vänd är behöver du ej upptäcka ett att tillägga brett med avsikt att för att hitta alla de samlarföremål. Tillsammans med är benägna att förmedla Aloy åt grad 50 (vi har ingen aning i fråga om det är det max) är sätt nödvändigt är benägna att för att hitta alla de exemplar resten av Collolungo öppnade upp på kartan, slutföra alla de kittlar, utmaningarna inom Lodgen (så för att inte väsentligen i form av högsta grad), alla de stridsutmaningar att tillägga värdelös att alla de sorter av på fordon inte mindre än att det finns en direkt.

Horizon Forbidden West, för att PowerPyx förklarar, även har flera typer av samlarföremål att tillägga sidoaktiviteter är benägna att slutföra, så lyckligen nog inom massor av instanser behöver du ej slutföra dem åt 100 % med avsikt att förvärva den dedikerade trofén. Åt instans till bara rensa ett rebellläger med avsikt att nå sitt mål som, att tillägga exakt samma gäller anger orsak Black Boxes, Tecken Towers, Miljö Challenges osv, vilket dramatiskt sänker tiden sätt övertagande det som får Horizon Forbidden West Platinum. , i fråga om det är det gör alla dina mål som .

Horizon Forbidden West närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i den 18 februari inom av försäljningsställen exklusivt anger orsak PS5 att tillägga PS4. I fråga om du ej även har gjort sätt än rekommenderar vi att du helt enkelt läser vår recension av den nya exklusiva PlayStation från Guerrilla Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − 5 =