Fungerar Sifu bättre på PS5 eller PC?

0

[ad_1]

Som har varit går bättre på PS5 eller uppåt PC? Analysen utförd resten av Digitalt gjuteri syftar ytterligare att erbjuda oss en lösning, för att börjar till för att traditionellt via det finns en detaljerad översikt genom sporten utvecklat resten av Sloclap men även dess tekniska egenskaper.

Det finns en bravo titel ändå: inom vår recension av Sifu vi pratade i fråga om det bästa sättet att stridssystem utvecklad resten av författarna fungerar den det praktiskt taget bra men även levererar det exakta men även tjock mekanik mitt i den krävande enspelarkampanjen.

Å andra sidan spår oss komma igen ytterligare jämförtför att vill den 2 versionerna inom princip på par: su PlayStation 5 Sifu körs på riktigt 4K så via tenderar att göra verksam det finns en dynamisk skalare för att ändå aldrig ser ut träda inom energi, då å andra sidan på Windows-plattformen förlitar sig på alla sakerna självklart på hårdvarukonfigurationen.

Sony-konsolen är redo att träna ut via hjälp resten av kontrollerns egenheter DualSenseäven när den den här typen aspekten för att inte även har utnyttjats framför allt effektivt, samtidigt det finns en minska kvalitetsförinställning används med hjälp av skuggorna, via det finns en viss ojämnhet för att är redo att märkas hela genom för att ta en titt noga.

DE uppladdningar på PS5 är de som förr än ytterligare men även via antal SSD-enheter på PC, då å andra sidan de som slut bildfrekvens på Sony-konsolen är den väldigt stabil, via 60 fps stabila inom hela villkor, så inom Windows-miljön går som tenderar att sikta men ökad, i fråga om än via säkert kompromisser.

[ad_2]

Leave a Reply