alla de spelet närma sig tenderar att stödja AMD FSR efter lansering

Valve även har lanserad ny detaljer om Steam däck att tillägga konsolstöd efter lansering, vilket består av hjälper för att stödja det finns en AMD:s FidelityFX Fantastiskt Resolution (FSR) för att stödja alla de spelet ifrån Steam-biblioteketvilket betyder att den dessutom kan gagnas för att stödja de som titlar som ej har hjälper för att stödja den.

För att vi studera resten av FAQ, på lanseringen närma sig FSR bara på Steam Deck för att stödja syften för att stöder sätt. Så efter lanseringen resten av konsolen är Valves mål som tenderar att implementera FSR-stöd via det finns en firmwareuppdatering.

“FSR är redan av tillgängligt för att stödja säkert syften för att stöder sätt. Redan kompatibla spelet närma sig tenderar att fungera via FSR på Steam Deck, å andra sidan FSR-stöd närma sig tenderar att implementeras inom det finns en framtida OS-uppdatering”, lyder FAQen. “Varje gång den punkten närma sig närma sig spelet förmodligen ha förmågan att för att använda sig av FSR även när de som för att inte stöder funktionen inom inbyggt läge.”

Steam däck

Anger orsak den oinvigde är AMD:s FSR, inom ett nötskal, det finns en strategier för att tillåter högre effektivitetsklänning och använder inte en tenderar att offra visuell standarden. Ramarna renderas faktiskt via det finns en minska upplösning att tillägga uppskalas via det finns en algoritm, vilket sparar datorkraft.

Som ett sätt att ge ett instans, teoretiskt betraktat förstår du köra Shadow of the Tomb Raider via det finns en upplösning på 1280 x 800 (sätt maximala för att stöds resten av Steam Deck-skärmen) via det finns en större bildhastighet än de som genomsnittliga 30 fps för att är redo att erhållas via de som maximala inställningarna för att avslöjats resten av säkert tester genom de som mest uppdaterade månaderna. .

Steam Deck närma sig formellt tenderar att debutera den 25 februari. Valve infört inte för länge sedan dynamisk spara synkroniseringsfunktion som låter dej sömlöst växla mellan Steam Deck att tillägga PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =