PS5 även har redan sålt större än Wii U på bara för att ett 12 månader: den här typen är siffrorna

För närvarande fick vi lära dig ganska mycket av PlayStation 5:or för att även har sålts på drygt ett 12 månader. Repliken är 17,3 hundratusentals, dock denna siffra är nyfiken resten av det finns en en annan anledning. PS5 även har redan sålt större än Nintendo Wii U.

Den olyckliga konsolen inom som rejäla N kan faktiskt säljas bara 13,56 hundratusentals prylar (informationen uppdaterade per 31 december 2019). PS5 slog därefter “rivalen” i form av cirka 4 hundratusentals prylar på bara för att ett 12 månader. I sanning talat så överväga vi inte för inte som någon är bedövad genom på detta.

Resultatet uppnåddes inom hela instanser hela det finns en komplicerat period göra en ersättning för är benägna att som begränsade antalet halvledare som nekar Sony hemmahörande i att leverera nöjaktigt i form av konsoler med tanke på uppfylla allmänhetens behov. Sanningsfasetter är är benägna att vi ha i åtanke är benägna att PS4 hela samma identiska tidsram hade sålt större än PS5: vi pratar i fråga om 20,2 hundratusentals prylar.

Nintendo är inom hela instanser ett ifrån Nintendo Wii U:s fiasko att tillägga är redo att skryta i form av rekordsiffror Nintendo Switch för att av kontinuerligt sina framgångar på hela marknader, dessutom grund av publiceringen resten av fler mode- utöver det vanliga, särskilt Något att tillägga OLED.

Om du råkar dessutom, för att rejäla segment resten av världen, är det finns en ivrig spelare resten av Switch, här är en video som visar de bästa spelen i januari 2022 från Nintendo eShop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =