patch närma sig denna per vecka, den här typen är nyheterna

0

[ad_1]

Techland-teamet även har meddelat ankomsten resten av det finns en lappa med hjälp av hela variationer resten av Dying Light 2: Stay Human som kan att leverera det finns en serie korrigeringar utöver ett läge a 60+ fps genom användning av VRR med hjälp av Xbox Series X dessutom bättringar resten av DLSS med hjälp av PC.

Inom det finns en serie Twitter-inlägg erbjöd utvecklarna det finns en förhandstitt på vad utövare är redo att räkna med att sig genom användning av veckans patch dessutom förutse vad de som knegar genom användning av med hjälp av efterföljande uppdateringar. På konsoler bör patchen komma senast inom center resten av veckan, medans den på PC är redo att vara tillgänglig så förtidig för att de som närmaste timmarna.

Vad gäller versionen PC resten av Dying Light 2, bland de många mest viktiga nyheterna som inkluderar det efterföljande ersätta vi vi upptäcker att bättringar med hjälp av DLSS dessutom på grund av detta faktum är redo att utövare genom användning av det finns en lämpligt GPU märka högre effektivitetsklänning när som helst uppdateringen är installerad. Sätt finns även korrigeringar med hjälp av buggar för att gör tenderar att apparaten kraschar, gränslösa svarta skärmar dessutom ett bekymmer för att fördröjer utövare hemmahörande i tenderar att lossa värdesaker mot butik kontorist. Via efterföljande uppdateringar avser Techland ändå tenderar att inklusive mot säkerhetskopior resten av lagringar dessutom bekymmer relaterade mot konfigurationen resten av musnycklarna, progressionsblock, synliga buggar dessutom en alltför stor mängd extra.

Patchen med hjälp av versionerna PlayStation som ersättare måste som bättra på effektivitetsklänning, balansera dessutom fixa bekymmer genom användning av anslutningsstabilitet, co-op stealth-faser, begränsa med hjälp av rusar åkturer när som helst sporten är klart dessutom enstaka skärmflimmer på PS5. I termer av nyheterna som kan efteråt finns som och extra grafikinställningar (tillsammans med rörelseoskärpa), säkerhetskopior resten av lagringar dessutom felsökning relaterad mot utvecklingsmöjligheter.

Slut, plåstret med hjälp av Xbox närma sig tenderar att inklusive mot ett 60+ fps-läge genom användning av VRR med hjälp av Xbox Series X dessutom, för att inom fallet genom användning av PlayStation-versionerna, närma sig för att förbättra effektivitetsklänning, balansera dessutom f r ee antal bekymmer, för att de som genom användning av anslutningsstabilitet dessutom rusar åkturer. Återigen närma sig framtida uppdateringar tenderar att inklusive mot sparade säkerhetskopior, och extra videoinställningar dessutom fixa progressionsproblem.

För tillfället även har Dying Light 2 mottagits entusiastiskt Steam, där det vann 6 av 10 positioner i topp 10 av de mest sålda spelenmedans i Storbritannien gjorde den sin debut på andra plats vidrör toppen resten av rankingen.

[ad_2]

Leave a Reply