Mourinho fick en utsökt välkomnande inom Inter, så Alexis skickade honom via det finns en “bomb”

Inter-fansen inte har glömt Jose Mourinho, den portugisiske tränaren för att gav dem den ärorika trippeltiteln 2010, vilket gav honom ett trevligt välkomnande på San Siro dit pojken anlände via sina Roma inom det finns en Coppa Italia-match, å andra sidan mot ultimata har varit Alexis Sanchez väsentligen den mest är inte nöjd , Chilenaren för att “Specialen” jagade bort med ursprung i Manchester United via ett underbart mål som så att verifiera 2-0-segern samt elimineringen resten av “vargen”.

Så fort kvartsfinalmatchen startade sköt Edin Dzeko kontra sin förut medlemskap för att stödja ledningen resten av Nerazzurri, samt segern bekräftades resten av Sanchez inom den 68:e minuten via ett alldeles underbart mål som så att komma igen inom form efter Simone Inzaghis team efter ett smärtsamt nederlag inom tätorten derby med ursprung i Milano inom helgen.

Nyfiken nog är redo att Nerazzurri möta Milan inom semifinalen inom Coppa Italia, i fråga om “Rossoneri” eliminerar Lazio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =