Fener tillät bara för att 17 den bästa poängen… ytterligare Real inom det finns en halvlek!Fenerbahce tog revansch på Real Madrid via det finns en fantastisk 66:51-seger inom deras omplanerade Euroleague-match, inom det finns en otrolig försvarsmatch resten av den turkiska klubben.

Real gjorde bara 17 den bästa poängen… genom de som första 20 minuterna resten av matchen, som är den sämsta poängen inom historien för att stödja den “kungliga” klubben inom Euroleague, efter tenderar att då ha gjort 23 den bästa poängen… emot Cibona 2004/05. Genom användning av denna seger nådde Fenerbahce den 5:e triumfen inom rad så att förnya ställningen ytterligare 12-10 att tillägga bröt undertiden serien resten av 9 segrar för att stödja den spanska klubben, för att för tillfället är även har det finns en den bästa poängen… på 20-4.

Marko Guduric att tillägga Melih Mahmutoglu har varit ledare för att stödja värdarna via 11 respektive 10 den bästa poängen…, då å andra sidan Dijon Pierre lade ytterligare 10 den bästa poängen… att tillägga 7 returer. Anger orsak Real hade Walter Tavares 14 den bästa poängen… att tillägga 8 returer, att tillägga Sergio Lluj hade 12 den bästa poängen… att tillägga 4 returer.

Olympia Milan, å sin aspekt, återvände ytterligare segrarna via det finns en 74:70-seger borta på Zalgiris, så att förnya ställningen ytterligare 16-7 att tillägga behålla vistelser på 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen. Anger orsak Zalgiris sedan igen är på detta den nionde nederlaget inom rad och så de ligger övertygande sist via 3-19. Malcolm Delaney hade 20 den bästa poängen… att tillägga 4 trepoängare för att stödja Milan, Troy Daniels lade ytterligare 15 den bästa poängen….

EUROLEAGUE, FÖRSÄNDA MATCHER

Fenerbahce – Real Madrid 66:51 (19:8, 8:9, 21:13, 18:21)

Zalgiris – Olympia Milan 70:74 (18.17, 17.18, 16.18, 19.21)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 11 =