Sabonis för att stödja Halliburton – Indiana-Sacramento Trade

Sacramento Kings men även Indiana Pacers närma sig för att ändra sex basketspelare. Pacers närma sig för att avvika för Domantans Sabonis efter Karis Lavert, som är det finns en tydlig tecken i fråga om är benägna att franchisen går komma in inom det finns en total översyn.

Tillsammans med Sabonis närma sig Justin Holiday men även Jeremy Lamb för att manövrera för ytterligare Sacramento. Kings fick dessutom ett val av inom 2027 års draft.

Buddy Hilde, Tyrese Halliburton men även Tristan Thompson lämnade Sacramento för att stödja Indianapolis.

Den viktigaste överraskningen inom den den här typen handeln är Halliburton för att den den här typen säsongen även har ett snitt på 17,3 den bästa poängen… men även 9,4 assist. Den 21-årige basketspelaren jag skulle inte vara en av många ledarna för att stödja Kings, så tydligt även har cheferna olika planer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − three =