Två magiska mål som anger orsak Salernitana, två straffar anger orsak Spezia, ytterligare ultimata oavgjort

0

“Fenerji” inom den italienska Serie A, Salernitana misslyckades genom användning av att uppnå sin fjärde seger den den här typen säsongen oavsett den 2 vackra målen ifrån frispark ifrån den nya fotbollsspelaren inom laget, Simone Verdi, för att spelade 2:2 genom användning av Spezia.

Verdi, för att hände på inteckning ifrån Torino inom januaris transferfönster, gjorde ett fantastiskt frispark inom den 3:e minuten resten av matchen, å andra sidan gästerna kvitterade fort inom den 12:e minuten när som helst straff dömdes men även Ray Manaj hade varit träffsäker ifrån straffen. fläck. Bara för att 4 min efteråt dömdes och extra det finns en frispark ytterligare Salernitana, denna direkt ifrån verkar större avstånd, å andra sidan sätt hindrade för att inte Verdi ifrån är benägna att göra och extra ett, men högre mål som.

Turen önskade ändå för att inte laget ifrån södra Italien efter är benägna att och extra det finns en straff dömts inom den trettionde minuten, vilket Daniele Verde jag märkte anger orsak det finns en ny utjämning. Samma identiska konsekvens låg vistelser ytterligare den tipsa resten av matchen, för att det är Salernitana ligger vistelser sist genom användning av 11 den bästa poängen…, 9 den bästa poängen… hela den säkra zonen. Spezia å sin facet ligger på 15:e tillräckligt med utrymme genom användning av 26 vunna den bästa poängen….[ad_2]