Klopp: Salah är den här typen genom användning av oss, spår Mane ha roligt något extra

Mohamed Salah skulle vara inom Liverpool-laget emot Leicester, medans Sadio Mane har fått emottaga något extra avkopplingsmål resten av manager Jurgen Klopp. Salah även Mane ledde sina landslag Egypten även Senegal inom Afrikacupfinalen på söndagen inom Yuende. Efter straffläggningen vunnit Mane titeln genom användning av Senegal.

“Jag pratade genom användning av honom även mannen bekräftade är benägna att mannen har varit förbereda att. Pojken är det finns en skicklig ivrig spelare, mannen även har fysiska egenskaper för att ett monster. Så vi kommer att få låt oss. “Sätt har fått ett träningspass, vi kommer att få låt oss hur man kan mannen känner sig imorgon”, uttalas Klopp ytterligare Salah även bekräftade är benägna att Mane för att inte jag skulle inte vara genom användning av inom laget.

“Mannen är icke inom Liverpool. Mannen närma sig troligen på onsdag natt. Den den här typen titeln är nödvändig anger orsak honom även hans av oldsters. Sätt respekterar vi. “Vi kanske aldrig ringa igen honom, låta honom förmånen från titeln.”

Liverpool besöker Leicester på torsdag klockan 20:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 18 =