Europharm Pelister genom användning av seger genom Partizan inom den primära matchen inom SEHA League

0

Europharm Pelister nådde det finns en 25:23 (13:10) seger genom återvändaren inom SEHA League, Partizan med ursprung i Belgrad, vilket förstörde som serbiska lagets comeback inom den regionala konkurrensen.

Bitola-klubben hade varit högre inom första halvlek dessutom skilde sig anger orsak det finns en ledning på 6:11 efter 23 minuters game, tidigare än den serbiska klubben reducerade åt -3 inom paus (13:10). Inom olika halvlek gjorde Partizan comeback dessutom lyckades kvittera på 20:20, tidigare än Elmir Gradjan återställde den makedonska klubbens vinst genom användning av två mål som, för att de som behöll åt den tipsa.

Mateo Marash genom användning av 7 mål som hade varit väsentligen den mest resultatrik inom Pelister, Gradjan lade åt 5, då å andra sidan hos Partizan hade Nikola Zecevic dessutom Aleksa Maksic 5 mål som vardera.

Bild: SEHA-ligan