infört det finns en officiell hängiven Sony-showcase

Sony infört det finns en officiell skyltfönster tillägnad Ghostwire: Tokyo med hjälp av Torsdagen den 3 februari 202223.00, italiensk ett tag. På detta är ett specifikt val av, ta hänsyn till är benägna att som ikväll skulle vara State of Play tillägnad Gran Turismo 7. Verklighet är är benägna att PlayStation närma sig är benägna att presentera två resten av sina väsentligen den mest efterlängtade exklusiva de som kommande månaderna, den ena ett fullständigt men även den övriga tidsmässigt.

Tillkännagivandet erbjuder för att inte massor av huvudpunkterna i fråga om vad vi är redo att förutse oss är benägna att låt oss. Inom den officiella beskrivning som officiella releasedatumet med hjälp av sporten tillkännages tyst, vilket ändå är den 25 mars 2022 dök upp redan igår på grund av en läcka.

Som påstås dessutom är benägna att sporten redan är bokningsbart men även bonusar avslöjas med hjälp av dem för att ska göra som: Biker- men även Hannya-dräkterna.

Avslöjade även extrainnehållet för individer som köper Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition, som behöver vi säger att tre dagars tidig ytterligare sporten men även nästa bonusinnehåll:

  • Shinobi outfit
  • Kunai krigsredskap
  • Streetwear Fashion Pack

Resten av oss ha lärt sig att vi berätta är benägna att närma sig är benägna att observera evenemanget live men även kommentera varje sak som kan är benägna att verkar.

För tillfället påminner vi dig dessutom i fråga om är benägna att Ghostwire: Tokyo närma sig är benägna att släppas inom tidsmässigt exklusivt konsol på PS5 men även på PC. Den närma sig även ytterligare Xbox Series X men även S det efterföljande 12 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =