Tokyo, ganska mycket av nya huvudpunkterna i fråga om historiskt förflutet, gameplay, projekt att tillägga situation

Ghostwire: Tokyo köper du via priserna.com bästa priser och erbjudande hade varit huvudpersonen inom det finns en presentation inom går natt, för att följdes resten av ett ett inlägg avslöjat på PlayStation-bloggen resten av spelchefen Kenji Kimura, för att avslöjade nya huvudpunkterna i fråga om historiskt förflutet, game, projekt att tillägga omgivning.

För att det är möjligt kommer du även har läst inom vår Ghostwire förhandsvisning: TokyoTango Gameworks mest uppdaterade företag händer Tokyo att tillägga händelserna börjar till inom den berömda Shibuya-korsningen, när som helst alla de förbipasserande på mystiskt betyder försvinner att tillägga huvudpersonen, Akito, befinner sig ensam.

“Det finns en farlig dimma smyger sig komma in att tillägga suddar ut gränsen mellan sätt normala att tillägga sätt paranormala, vilket isolerar Shibuya ifrån delen av världen”, skrev Kimura. “Inom rollen för att Akitonärma sig du kan tenderar att upptäcka denna förvandlade tillräckligt med utrymme att tillägga exponera bara några få fragment resten av mysteriet via försvinnandet resten av invånare att tillägga dina nära och kära, att tillägga resten av närvaron resten av Hannya, den maskerade personen som som kan vara i kontroll av alla bitar.”

“En gång du utvecklas närma sig du kan för att hitta varför Akito överlevde försvinnandet att tillägga ta reda på hur man mannen fick makten att tillfredsställa de som utomjordiska fasorna för att även har svept genom metropol. Det finns en trubbig detektiv ansluter sig ytterligare resan: KK.”

“Förtidig inom sporten är Akito involverad inom det finns en livsfarlig olyckadock hans liv räddas resten av KK-andan för att mjukgöra samman via hans fysik med ett syfte att försök efter sina personlig mål som: denna expert spökjägare via ett hårt tidigare, känner redan Hannya att tillägga även har det finns en egen flygplan.”

“Efter du kommer att ha gått samman via Akito börjar till den 2 sakta uppfatta varann högre en gång de strävar efter tenderar att nå sina respektive mål som, även när sätt för att inte råder någon person knapphet på enstaka dialog. Deras vänskap är ej snabb, dock vi föreställa tenderar att lirare närma sig att förstå deras livliga utbyten resten av skämt en gång de passerar hela genom grannskapet Shibuya.”


Ghostwire: Tokyo, Akito i scenariot
Ghostwire: Tokyo, Akito inom scenariot

“Varje gång {du tar} dig hela genom Tokyo närma sig du kan oundvikligen tenderar att stöta på kallade övernaturliga varelser Av semesterfirare, fördrivna fiender för att står inom allmänt anger orsak Akito att tillägga KK. Märklig angrepp via beväpning att tillägga svärd är ytterligare ingen person nytta gentemot dessa utomjordiska risk.”

“Måste du primärt är beroende avEterisk vävning, handgester som låter dej manipulera etern, med ett syfte att möta fiender. Hela genom att styra denna övernaturliga kraft behärskar du forma att tillägga släppa den med ett syfte att åkomma dina fiender.”

“Du ska ha den tillgänglig tre delar, hade varit att tillägga det finns en lämpad anger orsak specifikt fiender att tillägga avstånd. Är benägna att för att använda sig av sätt strategiskt skulle vara nödvändig med ett syfte att förvärva övertaget inom strid.”


Ghostwire: Tokyi, en ande närmar sig hotfullt
Ghostwire: Tokyi, det finns en ande närmar sig hotfullt

“Sätt första resten av de som tre vädret är vind. Hela genom att styra vinden behärskar du avfyra rusar skurar resten av eter gentemot dina fiender, för att om du råkar höll inom det finns en pistol. Eftersom den finns sättvatten. Sätt fungerar extra för att ett hagelgevär, vilket gör tenderar att kommer du att kunna tillfogande mega olyckor på invid håll att tillägga slå igen mål som.”

“Dessa skott även har ett enormt effektområde, så de förhåller sig extremt extraordinärt användbara efter att ha fått ganska mycket av fiender stående på dig. Sätt slutlig elementet är brand. Det är det omkring för att det finns en raketgevär. Tilldelar det stora explosiva olyckor på alla bitar för att snubbla på resten av explosionen. Att styra eld är synnerligen tillämplig när som helst fiender är grupperade.”

“Regelbundna att tillägga laddade angrepp tillåter dig att exponera fiendens kärnor, slita åt sidan dem att tillägga tillfogande monumental åkomma. Såväl som, grund av haptisk återkoppling resten av PlayStation 5 DualSense-kontrollern närma sig du kan tenderar att känna att du befinner dig under loppet av händelsernas centrum en gång du släpper lös Ethereal Weaving att tillägga sliter åt sidan dina fiender.”

“Tillsammans med de som tre attackelementen behärskar du dessutom för att använda sig av jordens eter med ett syfte att parera fiendens angrepp. olika programvara, såsom det finns en båge att tillägga speciella talismaner för att underlättar varning. Sätt utför ingen person funktion ta reda på hur man du kan favor tenderar att slåss som ett resultat av Ghostwire: Tokyo kommer att förse dig med verktygen med ett syfte att leverera dig an motståndare för att det skulle vara bäst att, grund av dynamiska att tillägga fascinerande strider.”


Ghostwire: Tokyo, en slagsmålssekvens
Ghostwire: Tokyo, det finns en slagsmålssekvens

“Shibuya växte till avskuren ifrån delen av världen resten av det finns en mystisk dimma som kan, hela genom så mycket som metropol, ifrån det finns en serie modifierade Torii-portar, anslutna ytterligare underjorden.”

“Akito även har makten för att ta bort denna ändring hela genom tenderar att lyfta på dimfilten för att täcker världen hela dörrarna att tillägga utöka världen som kan vara modigt anger orsak utforskning. Torii dörröppningar de förhåller sig utbrett runt hela Shibuya, för att inte bara för att på ingångarna ytterligare Shinto-helgedomar, under vilket de som historiskt finns, utan ut en dessutom inom mörka gränder att tillägga hustak.”

“Varje gång ni övertagande er hela genom gränderna att tillägga plomberar fängelsehålorna inom Shibuya, närma sig ni tenderar att utvecklas till vittnen ytterligare alla de möjliga övernaturliga tillfällen, inspirerad resten av den livliga huvudspråket i Japan folkloren. Mot instans, det finns en stadskonsultation legend konversera i fråga om ett mystiskt öva för att anländer ytterligare stationer dock för att för att inte finns via på någon person tågbräda.”

“Alla de för att går ombord ensamma dras komma in inom ett annat rike, under vilket de fortsätter att vara fast anger orsak hela tiden. Finns sätt en teknik att springa sin väg? Ghostwire: Tokyo inbjuder dig tenderar att ge den ut på resan att tillägga kontrollera sätt , om du råkar vågar göra sätt!”


Ghostwire: Tokyo, ett av scenarierna
Ghostwire: Tokyo, ett resten av scenarierna

“För tillfället är när som helst Shibuya är anslutet ytterligare underjorden även har utfärdar för att det finns en hade varit gömda börjat poppar ut. Även när metropol blev ganska mycket farligare, utgör för att inte åtminstone nykomling ett risk gentemot Akito att tillägga KK. Säkert är redo att stötta ytterligare för att förbättra den. hans övernaturliga krafter.”

“Mot instans, spår oss leverera andarna du kan se hela på gatorna. Dessa vilsna själar är bara för att bland de som cirka 200 000 individer som försvann till en början resten av sporten. Via assistans av speciella telefonkiosker för att satts ihop resten av det finns en medlem inom KK-truppen är redo att Akito igen dessa själar ytterligare omvärldens säkerhetsvänlig hela genom att lyfta graden av att tillägga låsa nämner nya religiösa färdigheter.”

” avslöja personifieringar resten av antal naturfenomen för att strövar omkring på gatorna. Dessa mytologiska varelser känd som yokai att tillägga tenderar att stöta på deras antal manifestationer: …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − eleven =