de som första rösterna är generellt betraktat positiva å andra sidan dessutom motstridiga

Sätt har varit är huvudpersonen inom det finns en rätt atypisk embargodeadline, efter du kommer att ha inträffat inom söndags, å andra sidan för närvarande närma sig de som antal recensionerna resten av sätt nya slagsmålsspelet Sloclap ut men även vi är redo att därefter göra den extraordinärt sammanfattningen resten av första klassernaför att i stort visar positiv å andra sidan dessutom ganska mycket kontrasterandevilket ett rätt polariserat mottagande.

Anger orsak tillfället även har aggregatorsajten Metacritic samlat 30 kritik på PS5, den förmodligen den mest för att använda sig av plattformen anger orsak kritik, men även sporten även har det finns en metascore på 79, därefter rätt konstruktivt, å andra sidan det är det nyfiken tenderar att vara medveten om rätt sätt att genomsnittet härrör med ursprung i extremt extraordinärt positiva röster genom användning av olika som kan vara tillräckliga eller ytterligare men även genom användning av antagonistisk. Så musik oss låt oss de som första rösterna med ursprung i Sifu samlade resten av Metacritic:

 • ZTGD – 95
 • Atomix – 90
 • GameSpot – 90
 • GamesRadar + – 90
 • CGMagazin – 90
 • IGN – 90
 • COGconnected – 88
 • TheGamer – 80
 • JeuxVideo – 80
 • Android Central – 80
 • Hiya stackars utövare – 80
 • VGC – 80
 • Vi fick sätt denna sort – 80
 • Gaming Nexus – 75
 • PlayStation Universe – 75
 • Game Informer – 73
 • GameByte – 70
 • Screen Rant – 70
 • Speltryck – 65
 • Dexerto – 60
 • Omvänd – 60
 • Checkpoint Gaming – 50
 • Gfinity – 40

I grund och botten sträcker sig sätt med ursprung i entusiastiska bedömningar resten av sporten men även stilen för att antagits ytterligare kritik resten av utvecklingsmöjligheter, malande men även frustration. I grund och botten ser ut som om sätt för att framkommer genom användning av viss energi vara prata i fråga om svårighet, för att anger orsak säkert hålls konstgjort högt då å andra sidan sätt anger orsak olika är ett utmärkande men även konstruktivt inslag. För tillfället hänvisar vi dig ytterligare vår recension av Sifu för att faller inuti de som avgjort positiva, samtidigt vi dessutom ha i åtanke de som live-action kortfilmstil lanseringstrailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + ten =