Barcelonas Xavi behöver förmedla i form av sig ett långsiktigt Chelsea-mål åt Camp Nou inom sommarsäsong

Barcelonas Xavi Hernandez är som svar på plikt är benägna att värva Sevillas försvarare Jules Konde inom sommarsäsong. Blaugrana är redo att möta hård konkurrenter hemmahörande i Chelsea i fråga om fransmannens signatur, som ett resultat av Premier League-giganterna även har har inte ett långvarigt nyfikenhet för att stödja Konde.

Baserat på Sportaktiviteter är Barcelona angelägna i fråga om är benägna att värva det finns en ersättare för att stödja sin veteranförsvarare Gerard Pique. För att 35-åring befinner sig spanjoren inom karriärens förfalla. Pique är det finns en klubblegend inom Barcelona, ​​å andra sidan borde inte ha kunnat behålla konsistensen de som mest uppdaterade åren. Xavi vill Konde för att den perfekta ersättaren för att stödja sin förr i tiden, lagkamrat.

Konde ägde rum inträffade åt Sevilla hemmahörande i Bordeaux sommaren 2019 inom det finns en affär ett nummer 25 tusentals och tusentals euro. 23-åringen vände genast ordinarie a-lag. Pojken hjälpte Sevilla att uppnå Europa League genom marknadsföringskampanj 2019-20.

Försvararen växte hemmahörande i klarhet åt klarhet genom sin olika säsong i form av den spanska klubben. Konde gjorde 49 matcher inom tävlingar förra säsongen att tillägga gjorde 4 {mål}. Hans spektakulära prestationer gav honom en position inom Didier Deschamps Frankrikes trupp åt EM 2020.

Fransmannen hade varit extremt anslutet åt det finns en flytt åt Chelsea förra sommaren, å andra sidan flytten misslyckades. The Blues hade varit som svar på plikt ovilliga är benägna att matcha Sevillas värdering på 80 tusentals och tusentals euro resten av försvararen. Historier även har föreslagit är benägna att Chelsea kommer att närma sig är benägna att återuppta jakten på Konde inom sommarsäsong, å andra sidan närma sig att uppfylla för konkurrenter hemmahörande i Barcelona.

Blaugrana stärkte sitt anfall genom transferfönstret inom januari. De som värvade Ferran Torres hemmahörande i Manchester City inom det finns en affär ett nummer 55 tusentals och tusentals euro, Adama Traore på inteckning hemmahörande i Wolverhampton Wanderers att tillägga Pierre-Emerick Aubameyang till 1 fri transfer.

Xavi är angelägen i fråga om är benägna att stärka sin sidas skydd att tillägga är som svar på plikt ett enormt fan resten av Konde.

Xavi drömmer i fråga om är benägna att värva Jules Koundé för att stödja Barcelona, ​​å andra sidan hans frisättningsklausul är €80 tusentals och tusentals att tillägga Sevilla kommer inte att göra att byteshandel i fråga om det finns en minska kostnadsformat. Det finns en affär är osannolik möjliggöra Barças återhållsamma konditionalitet. (Leverans: SPORT) https://t.co/6zrheuwgxO

Barcelona är redo att utnämna, alternativa av andra i fråga om de som gå fel i form av är benägna att värva Jules Konde

Barcelona är redo att bromsa ner som ett sätt att konkurrera i form av Chelsea i fråga om Jules Koundes tjänster p.g.a. deras prekära återhållsamma konditionalitet. Blaugrana står gå igenom skyldiga pengar på citerar åt 1,35 miljarder euro att tillägga är redo att bromsa ner som ett sätt att möta Sevillas utropspris på 80 tusentals och tusentals euro för att stödja Konde.

Inom om så är fallet jag skulle inte de som ha förmågan att att justera huvudmål åt Chelseas Cesar Azpilicueta. Baserat på The Solar närma sig Barcelona att leverera spanjoren ett treårskontrakt inom sommarsäsong. Azpilicuetas dagens paktum i form av Chelsea går ut inom den tipsa resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − eleven =