Mason Mount pekar ut “eldiga även aggressiva” grupp för att stödja speciella belöna även beskriver Chelseas ambitioner för att stödja klubb-VM

Chelsea mittfältare Mason Mount även har hyllat potentiella motståndare åt finalen inom FIFA Club World Cup Palmeiras för att stödja deras spelstil.

Mount ägde rum inträffade ha i åtanke att mannen märkte Palmeiras spela inom Copa Libertadores-finalen kontra sin brasilianska utstyrsel Flamengo kollektivt genom användning av Thiago Silva även Jorginho. Gå igenom Blues’ Club World Cup semifinal kontra Al-Hilal, den 23-årige mittfältaren sa nästa i fråga om de som sydamerikanska mästarna:

“Jag märkte matchen genom användning av Thiago (Silva) även Jorgi (Jorginho) en gång vi åt måltider på hotellet. Thiago hade sin iPad uppställd inom toppen resten av bordet för att det är vi kan låt oss titta på så mycket som matchen. Den 2 är med ursprung i Brasilien så de som tittar ganska mycket på som så jag hade för att inte betraktat så en mängd matcher förut.

“Palmeiras betraktade för att ett väldigt eldigt även aggressivt grupp, väldigt hungrig på att uppnå”, tillade mannen. “De verkar för att det finns en duktig facet. De som mottagit finalen även bekräftade ganska mycket kranskärl även vi alla vet att tenderar att hela grupp för att konfronterad oss behöver slå oss.”

Mount uttryckte dessutom sin vilja tenderar att lyfta FIFA Club World Cup för att stödja första gången inom Chelseas förnuftigt historiskt förflutet.

“Vårt huvudmål är hela tiden på det efterföljande match som ett resultat av de kommer till vilket som tjockt även ruschigt så vi behöver faktiskt vinna den den här typen turneringen,” uttalas mannen. “Vi är försedd med aldrig vunnit den för att medlemskap så vi behöver vinna den, för att åtminstone tävling vi är de genom användning av inom. Vi behöver ha den vinnarmentaliteten även förhoppningsvis närma sig som tenderar att växa till att bli det finns en duktig göra en resa för att stödja oss.”

Inom energi resten av tenderar att vara Europamästare även har Chelsea gått omedelbart kommer in inom FIFA Club World Cup inom semifinal. Blues närma sig att tillfredsställa saudiarabiska Al-Hilal den 9 februari efter tenderar att den efteråt säkrat det finns en 6-1-seger genom Al-Jazira inom tävlingens olika omgång.

Palmeiras även har dessutom direktkvalificerat sig åt semifinalen, genom vilket de som övertagande sig an egyptiska Al-Ahly.

Chelsea även har bara för att kvalificerat sig det finns en direkt förut åt FIFA Club World Cup för att hade varit igen 2012. Blues led ett nederlag inom händerna på brasilianska Corinthians inom finalen.


Chelsea är redo att växa till att bli som 3:e engelska laget att uppnå FIFA Club World Cup

Chelsea är på marknaden efter tenderar att växa till att bli som 3:e engelska laget för att lyfter fotbolls-VM. Liverpool även Manchester United är fram till denna punkt de som den som grupp inom Premier League för att även har har inte framgång inom denna turnering.

Manchester United hade varit som första laget med ursprung i Storbritannien att uppnå FIFA Club World Cup efter de besegrade Liga Deportiva Universitaria med ursprung i Ecuador 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + fourteen =