Ancelotti genom användning av ny anfallare inom laget emot Granada

Real Madrid utför sin det efterföljande match emot Granada, att tillägga den är planerad åt imorgon klockan 21 på “Santiago Bernabeu”, så tränaren Carlo Ancelotti meddelade listan genom tillgängliga lirare med hjälp av matchen.

Ancelotti närma sig är benägna att bestäm genom användning av målvakterna Courtoa, Lunin att tillägga DiegÅh, försvararna Carvajal, Militao, Alaba, Vallejo, Nacho att tillägga Marcelo, allteftersom på mittfältet är tillgängliga Cross, Modriḱ, Kasemiro, Valverde, Vasquez, Sebaljos, Isko att tillägga Kamavinga. Samt inom anfallet kan de som spela Azar, Asensio, Jovic, Bale, Latasa att tillägga Rodrigo.

4 är frånvarande, särskilt Benzema, Vinicius, Mendi att tillägga Mariano, som är orsakar nog är benägna att räkna med att sig Jovic för att starter, även när det finns en ny lirare inom laget är Juan Miguel Latasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − one =