säljshowen för att även har drabbats förmodligen den mest resten av halvledarkrisen

0

[ad_1]

Vi har nu inte för länge sedan inte har någon tenderar att låt oss titta på försäljningssiffrorna anger orsak Nintendo Switch, både på hårdvaru- även mjukvarunivå, för att gå efter Sony PlayStations. På detta gör tenderar att vi är redo att göra det finns en jämfört “PS5 vs Switch” 2021 även uppfatta personer för att även har lidit förmodligen den mest resten av halvledarkrisen.

genom vilket lösningar det är det okomplicerat: PS5. För att indikeras resten av Daniel Ahmad”En av många punkterna tenderar att vara medveten om är tenderar att även när alla de konsoltillverkare även har drabbats resten av den världen halvledarkrisen, så även har Nintendo drabbats resten av minsta möjliga påverka. Den kan 23,67 hundratusentals switchar 2021. , jämfört via de som 12,8 hundratusentals PS5″ för att distribuerades resten av Sony.

Det är det ett en alltför stor mängd viktigt slutresultat anger orsak bolaget för att inom alla de instanser sålt jämfört via samma identiska period förra året. Ahmad förklarar ändå tenderar att – även när försäljningen även har varit minska – även har OLED-modellen bidragit åt att utvidga genomsnittligt försäljningspris anger orsak Nintendo-produkter även följaktligen ökade hårdvarusegmentets inkomstfamiljer via 3,1 % hela julperioden.

PS5

Det är det sant tenderar att Sony även har kunnat av tillverkning även lossa mycket mindre PS5är redo att Sonys ekosystem skryta via procentuellt större slutar i riket digital: game, öka även prenumerationer hade varit värdet 66 % resten av Sony Game & Network Services kontor, allteftersom datorutrustning hade varit 24 % (informationen anger orsak alltsammans 2021).

Inom fallet via Nintendo, datorutrustning hade varit ett gäng 53 %, allteftersom digital hade varit ett gäng 16 %. Vi specificerar tenderar att Nintendos informationen bara gäller som slutlig kvartalet, för att inte anger orsak {hela året}, dock de möjliggör att oss det som får det finns en begreppet i fråga om måtten på de som antal segmenten resten av den 2 bolagen även förvärva oss att veta ifrån vilka håll intäkterna närma sig .

Även anger orsak Nintendoändå digital har fått alla bitar viktigare: firman även har betraktat det finns en utvecklingssökning på 31 % jämfört via tidigare 12 månader hela det efter det kvartalet. Mycket mer det exakta är tillväxten primärt bifogat åt främja resten av kompletta game inom digitalt format (+ 51,9% på årsbasis), måttligt än främja resten av helt digitala prenumerationer/utbyggnader/game (+ 11,5% på årsbasis).

Till slut, denna sort är spelförsäljningssiffror även även jag försäljningsdata för hårdvara.

[ad_2]

Leave a Reply