de som väsentligen den mest sålda spelen genom 2021, siffrorna är otänkbara

Nintendo Switch det är det det finns en lönsam konsol på hårdvarusidan, dock även på mjukvarunivå av konstant den tenderar att spela kommer in rekordsiffror. Är faktiskt, musik oss låt oss titta på bästsäljande spela genom så mycket som 2021.

Daniel Ahmad även har angett försäljningssiffrorna för att Nintendo rapporterat genom Twitter. De som väsentligen den mest sålda Nintendo Switch-spelen genom 2021 Jag:

  • Mario Kart 8 Deluxe – 43,35 tiotusentals
  • Animal Crossing New Horizons – 37,62 tiotusentals
  • Fantastiskt Smash Bros. Ultimate – 27,40 tiotusentals
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 25,80 tiotusentals
  • Pokémon Sword att tillägga Pokémon Shield – 23,90 tiotusentals
  • Fantastiskt Mario Odyssey – 23,02 tiotusentals
  • Fantastiskt Mario Party – 17,39 tiotusentals
  • Pokémon Let’s Go, Pikachu! att tillägga musik oss gå, Eevee! – 14,33 tiotusentals
  • Pokémon Shining Diamond and Shining Pearl – 13,97 tiotusentals
  • Ring Fit Adventure – 13,83 tiotusentals

Några av intressanta uppgifterna är tenderar att Pokémon Brilliant Diamond att tillägga Shining Pearl. Sporten även har släppts anger orsak bara några få månader eftersom den att tillägga ligger redan på nionde tillräckligt med utrymme bland de många väsentligen den mest sålda spelen på Nintendo Switch. Som denna sort är sätt Pokémon-spel (bland nyinspelningarna) för att sålde väsentligen den mest på lanseringen. Som ett sätt att ge den det finns en jämförelsepunkt bör du kommer ta reda på tenderar att Pokémon Solar att tillägga Moon även har sålt ett fullständigt 14,61 tiotusentals, så den denna sort remaken närma sig flippant tenderar att gå i fråga om dem inuti övergående. Let’s Gos informationen är betydligt större, så den kommer till och med tenderar att växa till att bli omkörd resten av sin rival. Till slut rapporterar Ahmad tenderar att Diamond / Pearl-remaken kan överträffa Omega Ruby att tillägga Alpha Sapphire dessutom.

Samus inom Metroid Dread

Å andra sidan vi nämner dessutom bara några få spela exkluderat hemmahörande i höjden 10. På Nintendo Switch av konstant Luigi’s Mansion 3 tenderar att lossa bravo genom användning av 11,04 tiotusentals vilket övertagande sätt ett steg bort hemmahörande i rankingen, dock Fantastiskt Mario 3D World + Bowser’s Fury är redo att dessutom skryta genom användning av sin framgång, genom användning av 8,85 tiotusentals. Bravo börja även anger orsak Mario Party Superstars på 5,43 tiotusentals. The Legend of Zelda Skyward Sword HD (3,85 tiotusentals), Metroid Dread (2,74 tiotusentals), New Pokémon Snap (2,36 tiotusentals, exklusive Japan) att tillägga Mario {Golf} Fantastiskt Rush (2, 26 tiotusentals).

Ett fullständigt även har Nintendo Switch sålt 766,41 tiotusentals spela. Anslutningen mellan spela att tillägga konsoler är 7,4. I termer av spelförsäljning hade varit de allra bästa tiden oktober – december 2021, grund av lanseringen resten av Pokémon att tillägga antal olika spela.

Den här typen är hela detaljer om försäljningssiffror för Nintendo Switch-hårdvara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =