de som nya spelen som kan vara hela tillväxt kommer inte att göra är benägna att vara exklusiva med hjälp av PlayStation

Inom det finns en frågestund, publicerad att omedelbart efter Sonys säger resten av förvärvet, Bungie bekräftade är benägna att hans game hela tillväxt de kommer icke är benägna att vara exklusiva PlayStation, dock ett antal plattformar.

Som är redo att för att inte sägas är benägna att som inom som den här typen fallet rådde det finns en otydlighet inom område som man behandlar tema ta hänsyn till som saken sades av Jim Ryan, VD samt koncernchef med hjälp av Sony, hemmahörande i Hermen Hulst, chef för PlayStation Studios samt för tillfället är hemmahörande i Bungie , på ett kristallklart tillvägagångssätt.

Mot problemet: “Bungie utvecklar nya game, närma sig de som är benägna att förändras till exklusiva med hjälp av PlayStation?“reaktionen hade varit”Nej. Vi behöver är benägna att de som världar vi skapar ska gå vart än av oldsters utför. Vi är benägna att hålla det uppe är benägna att självpublicera samt vara kreativt opartisk samt hålla det uppe att styra det finns en den som Bungie-gemenskap.

Bungie även har dessutom gjort som klart är benägna att alla sakerna innehåll material för att släpps kl Destiny 2, dem som redan även har annonserats och människor som men för att inte även har annonserats, skulle vara plattformsoberoende. Så stödet med hjälp av Steam, Xbox samt Stadia närma sig är benägna att hålla det uppe även förr eller senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =