sålde genom 50 tiotusentals exemplar mellan Nintendo Switch men även WiiU

Är förutsatt på de som mest uppdaterade finansiella uppgifterna för att släppts resten av Nintendo kommer att få vi ta reda på sätt Mario Kart 8 även har översteg 50 tiotusentals exemplar erbjuds överallt i världen, men även ger åt försäljningen resten av originalversionen med hjälp av WiiU men även Deluxe-återutgåvan med hjälp av Nintendo Switch, vilket bekräftar sig för att ett resten av Kyoto-jättens väsentligen den mest framgångsrika game du har någonsin.

I överensstämmelse med de som mest uppdaterade uppdaterade uppgifterna den 31 december 2021 för att delas resten av sätt mega N även har Mario Kart 8 Deluxe sålt 43,35 tiotusentals exemplarbekräftar sig bland annat det mest sålda spelet på Nintendo Switch någonsin. Nyfiken nog såldes 7,96 tiotusentals exemplar på Nintendo Switch ifrån 1 april åt 31 december 2021, det finns en spektakulära siffra en gång vi betänker att som är sätt näst väsentligen den mest sålda sporten inom denna tidsramlista efter Pokémon Brilliant Diamond men även Shining Pearl (13,97 tiotusentals exemplar) och eftersom även har funnits tillgänglig på marknaden inom snabbt 5 12 månader (som ett minimum på Switch). Kort påstått det finns en riktig evergreen.

Mario Kart 8 Deluxe

Såväl som, i fråga om vi räknar ihop kopiorna förvärvet med hjälp av Wii U, för att uppgår åt 8,46 tiotusentals, så även har Mario Kart 8 sålt ett fullständigt 51,81 tiotusentals exemplarvilket gör sätt åt sätt näst väsentligen den mest framgångsrika Nintendo-spelet du har någonsin efter Wii Sports (82,90 tiotusentals) eller sätt 3:e i fråga om vi övertagande hänsyn åt den totala försäljningen resten av Pokémon Red, Blue, Green and Yellow med hjälp av GameBoy men även Virtual Console (59,92 tiotusentals). data som rapporteras på vgsales-portalen.

Ifrån Nintendos officiella informationen lär vi oss dessutom sätt Switch är på 103,54 miljoner sålda enheter.

Leave a Reply