The Legacy of the Thieves, den internationella pressens röster

Inom dessa timmar de som första recensionerna resten av Uncharted Collection: Legacy of Thievesvilket gör tenderar att vi är redo att förvärva det finns en överblick genom röster ifrån världsomspännande ansträngningför att för tillfället är normalt ganska mycket konstruktivt dessutom prisa remastern resten av Uncharted 4: A Thief’s Avslut dessutom The Lost Legacy på PS5.

Tidigare än vi övertagande det finns en titt på den utländska pressens utvärderingar påminner vi i fråga om tenderar att den är faktiskt dessutom kan vara hittade vår Uncharted Collection: Legacy of Thieves recensionsignerad resten av Tommaso Pugliese.

Under är en intervall resten av den internationella pressens röster:

 • Gud är det finns en nörd – 100
 • Screen Rant – 100
 • Silikonera – 100
 • VGC – 100
 • CGMagazin – 95
 • PlayStation Universe – 95
 • Tryck på Börja Australien – 95
 • Spelålder – 91 12 månader
 • TheGamer – 90
 • Gaming Nexus – 90
 • Game Revolution – 90
 • Twinfinite – 90
 • Push Square – 90
 • COGconnected – 90
 • Twinfinite – 90
 • GameByte – 85
 • GameSpot – 80
 • GameCentral Metro – 80
 • Övergrepp of the Fanboy – 80
 • Telegraf – 80
 • NME – 80
 • Hardcore idrottsman – 80
 • Jeuxvideo.com – 80
 • XGN – 75
 • Stevivor – 70
Uncharted Collection: Legacy of Thieves, NathanDrake dessutom Sully

Inom skrivande stund är som genomsnittliga betyget med hjälp av Uncharted Collection: Legacy of Thieves på Metacritic 86. I stort rekommenderar den internationella pressen förvärvet resten av bunten med hjälp av alla de för att för att inte hade risk tenderar att spela originalen på PS4 på den punkten, ta hänsyn till tenderar att vi pratar i fråga om två resten av de som största exponenterna med hjälp av deras stil och eftersom ändå försvarar sig själva ganska mycket duktig ur synvinkel, teknisk.

Samma identiska rekommendation gäller även med hjälp av dem för att ändå stolt äger originalversionerna dessutom är redo att vinst frånbetald uppgradering för att få PS5-versionenmöjligtvis frestad resten av chansen tenderar att spela i fråga om den 2 Naughty Dog a 60 fps, 120 fps eller ökad upplösning dessutom förmånen från kombinationen resten av de som exklusiva funktionerna inom Dualsense dessutom 3D Audio.

Bland de många ömma punkterna är sanningen det utvecklarnas ingripande med avsikt att modernisera den 2 spelen för att inte har varit inget att prata om markant, frånvaron resten av inget att prata om relevanta extrafunktioner dessutom framför alla bitar resten av flerspelarläge genom användning av inom den 2 originalspelen.

Uncharted Collection: Legacy of Thieves närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig ifrån dessutom genom användning av 28 januari 2022 med hjälp av PS5, genom användning av PC-versionen för att förväntas komma ytterligare Steam dessutom Epic Games Store inuti ett par månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + three =