släppdatum med hjälp av PC, PS4 även Nintendo Switch meddelat resten av PlatinumGames

Genom helgen, PlatinumGames meddelade releasedatum med hjälp av Sol Cresta. Shoot ’em up inspirerad resten av de som klassiska skyttarna Moon Cresta även Terra Cresta närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga med hjälp av Nintendo Switch, PC även PS4 ifrån även genom användning av kl. 22 februari 2022.

Initialt planerad åt den 9 december, PlatinumGames hade tvingats skjuta upp Sol Cresta till början av 2022 med avsikt att slutföra sätt avslutande arbetet genom användning av sporten. Tillkännagivandet resten av studion anger därefter releasedatumet åt det efterföljande 22 februari, åt priset resten av 39,99 euro på hela plattformar. Med hjälp av tillfället presenterades dessutom sätt slutliga konstverket resten av titeln, för att kommer du att kunna beundra på imagen under.

Sol Cresta

Sol Cresta är ett uppdrag för att ligger ganska mycket invid centrum resten av Hideki Kamiya, ett enormt fan resten av Moon Cresta även Terra Cresta, två klassiker inom shoot ’em up-genren på 80-talet. Som känd som det finns en “Neo-Classic Arcade”, som ett resultat av sätt syftar åt för att kombinera för den klassiska atmosfären resten av gamla spelet genom användning av rådande generations metoder även skapa det finns en ny spelupplevelse. Uttryckligt övertagande sätt nämner strategierna med hjälp av koppling även bildande resten av Cresta-serien, även förbättrar dem genom användning av sätt “fria kopplings”-systemet för att skapats speciellt med hjälp av på detta nya spelet.

Såväl som närma sig Sol Cresta bara för att tenderar att vara sätt första inom det finns en ny serie spelet genom användning av namnet “Neo-klassisk arkad“ifrån PlatinumGames, för att syftar åt tenderar att förmedla andan även sätt uppfylla inom klassiska spelet genom användning av support av en samtida metoder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 6 =