lasten resten av nedladdningen dessutom datum för att stödja förladdning avslöjade

PlayStation Game Size, genom Twitter, indikerade lasten resten av WWE 2K22 PS5 få. Som svar på vad för att avslöjades närma sig sporten tenderar att väga 47 229 GB. Såväl som indikerade kontot dessutom förladdningsdatumför att stödja både standardversionen resten av sporten dessutom Deluxe Edition.

Exakt anges tenderar att förladdningsdatum resten av standardversionen resten av WE 2K22 är 9 mars 2022, då istället upplåsningsdagen är 11 mars 2022. Istället för att stödja Deluxe-versionen är förladdningsdatumet 6 mars 2022, då istället upplåsningsdagen är 8 mars 2022. Dem som boka Deluxe Edition även har på grund av detta faktum åt sporten tre dagar för tidigt.

För att stödja vilken rädsla lasten resten av nedladdningen på PS5, hände glöm inte att vi hela tiden pratar i fråga om sporten utan ut en patch D1. De som 47 229 GB närma sig att utvidga genom användning av den primära uppdateringen, även när som för att stödja tillfället är otänkbart tenderar att vi säger att inom detalj tips om hur man stor uppdateringen närma sig tenderar att utvecklas till.

Vi påminner dig dessutom i fråga om tenderar att denna kunskap för att inte är officiell dessutom tenderar att den är redo att vara betydligt fel. Inom hela omständigheter låter de som oss förvärva det finns en begreppet i fråga om storleksordningen på nedladdningen på PS5 resten av WWE 2K22. De som olika versionerna närma sig mest sannolik för att inte tenderar att vara alltför antal inom dimension.

Om du befinner sig bekymrad för all den mest uppdaterade i fråga om sporten, denna sort är den vår förhandstitt med alla nyheter om WWE 2K22.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =