Black Widow även Black Panther är omvända

0

[ad_1]

Disney Plus även har ändrat ordningen på Marvel-filmerna. Sammanfattning, Black Widow även Black Panther även har vänts i fråga om. Det är en mycket mindre förändring, dock för att stödja säkert följare resten av sagan är redo att som vara viktigt.

Disney Plus, för att rapporterats resten av källan, erbjuda det finns en post genom Marvel-filmer inom kronologisk narrativ ordning. För tillfället är, Black Panther placeras efter Black Widow. Varje filmerna är placerade mellan Captain America Civil War även Avengers Infinity War. I överensstämmelse med Disney Plus slutar Black Panther på ett tag än Black Widow.

Svart panter

genom vilket verkligheten är är benägna att den 2 filmerna är nästan för senaste även är benägna att förverkliga inom detalj vilken för att slutar efter den övriga gör nästan ingen person distinktion. Black Widow ägde rum inträffade dessutom ut 4 12 månader efter Black Panther, så det är det en betydande mängd extra meningsfullt är benägna att undersöka som på ett tag, dessutom så att som sätter ihop för att stödja säkert evenemang relaterade mot Hawkeye, Marvel-serien resten av Disney Plus.

Med hjälp av Disney även Marvel är som mega problemet piratkopiering, vilket underlättas resten av Disney Plus. Mot instans, piratkopieringen orsakade 600 miljoner dollar i icke-intäkter för Disney med Black Widow.

[ad_2]

Leave a Reply