Judgment presenterar Mad Maggie

Apex Legends presenterade den nya legenden, Galna Maggieinom sammanhanget trailer en film i form av titeln Frontier Stories: Judgment.

Ny hemmahörande iTidsbegränsat evenemang Dark Abyss, Apex Legends välkomnar därefter inom sin checklistor det finns en en annan en personlighet, inom på detta instanser det finns en {rebell} för att motsatte sig företagens makt för att hjälpa de som svagaste dessutom av den anledningen fängslades hon.

Inom video- vi bevittnar den korta rättegången för att Maggie utsätts med hjälp av dessutom hennes oväntade övergrepp gentemot domaren, resultat i mot vad för att måste ha blivit hennes avrättning… dock rätt sätt att gick sätt egentligen?

“Det är det dags med hjälp av Mad Maggie tenderar att betala med hjälp av sina mot lagen. Så när som helst du icke är redo att vara {oskyldig} och ej accepterar tenderar att vara skyldig, vad närma sig gör allt du framtida tenderar att förvandlas till?” Läser den officiella sammanfattningen resten av Apex Legends-trailern, tillgänglig på PC, PS5, Xbox dessutom Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 − two =