GRID Legends, den nya trailern utforskar anslutningen mellan människa men även den automatiska

GRID Legends upptäcka anslutningen mellan människa men även den automatiska i form av som nya trailer i form av Ncuti Gatwa inom huvudrollen, skådespelaren för att inom som narrativa läget Driven to Glory utför piloten Valentin Manzi.

De som mest uppdaterade de gånger även har vi provade GRID Legends Driven to Glory-läge, fann som tydligen även när som för att inte är framför originellt, dock större än annat fint inbäddat inom det finns en konstruktion för att lovar är benägna att vara rika på innehåll material.

“Hände kommer in inom för att flytta till 1 GRID Legend. Ncuti Gatwa utför Valentin Manzi inom berättarläget GRID Legends: Driven to Glory. Tushek TS 900 Racer Professionell, för att gör sin videospelsdebut inom GRID Legends, “läser sammanfattningen resten av videon.

“GRID Legends även har ett idealiskt balans mellan miskunnig, actionfylld racing men även det finns en eklektisk post resten av fordon för att troget återskapats hemmahörande i motorsportens värld. Flerplattformslägen med hjälp av ett antal idrottsman, 130 världen rutter men även genom 1, 0 00 000 evenemangskombinationer i form av Create Race – det är det GRID Legends.”

“GRID Legends skulle vara tillgängliga hemmahörande i 25 februari på PlayStation, Xbox, Steam men även Origin. Förbeställ med ett syfte att förvärva exklusiva öka, tillsammans med och extra fordon. GRID Legends Deluxe Edition kan till och med är benägna att släppas den 25 februari, i form av mycket mer bonusinnehåll men även 4 enorma expansioner efter lanseringen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 8 =