Saints & Sinners Kapitel 2 tillkännagavs formellt genom användning av det finns en teaser

0

[ad_1]

The Strosa Dead: Saints & Sinners – Kapitel 2: Retribution även har varit meddelat ifrån Skydance men även Skybound genom användning av det finns en övergående aptitretare på sociala medier, även när sätt för att stödja tillfället för att inte finns ett par huvudpunkterna i fråga om på detta nya kapitel inom skjutserien för att stödja virtuell i verkligheten.

För att chansen är att du ha i åtanke, inom recension av The Walkind Dead: Saints & Sinners vi pratade i fråga om lära sig att tie-in satte inom universum resten av The Strosa Dead lyckades det finns en stabil men även avancerat upplevelse, genom användning av fantastiskt vapenfeedback.

Delar för att vi förväntar sig oss tenderar att för att hitta dessutom inom fortsätter med, för att ändå men för att inte även har ett datum för att stödja slutresultat för att inte heller referensplattformar. Närma sig den dessutom tenderar att släppas på PC, PS4 men även Quest?

Det unika The Walkind Dead: Saints & Sinners, definitivt top-of-the-line transponeringarna resten av tv-serien, kan ett fullständigt inkomstfamiljer för att stödja genom 60 hundratusentals USD.

Tillkännagivandet resten av ett nytt kapitel ser ut som om på grund av detta faktum vara alldeles förståeligt: ​​förhoppningen är tenderar att Skybound närma sig att leverera ett par huvudpunkterna redan hela de som kommande veckorna, möjligtvis placera det finns en lanseringsperiod för att stödja sporten.

[ad_2]

Leave a Reply