vi märkte bara för att 13% av kartan, i enlighet med fansen

Den eldstaden Ring som även har redan bevisad sig inom ett antal filmer dessutom foton, såväl för att inom den tekniska betaversionen de som mest uppdaterade månaderna, å andra sidan fram till denna punkt vi märkte bara för att 13% av alltsammans kartan, i enlighet med säkert passionerade följare av sporten, för att avslöjade idén i fråga om subReddit tillägnad den nya titeln hemmahörande i From Software.

På basis av antal beräkningar dessutom ett antal antaganden, å andra sidan genom användning av det finns en viss logisk , även har dessa kunders erkänna är benägna att den del för att vi betraktat fram till denna punkt motsvarar cirka 13 % av som territorium för att är redo att utforskas inom den fullständiga versionen av Den eldstaden Ring, så som finns ändå så en betydande mängd för att hitta.

Den eldstaden Ring: jämförelsen mellan den del för att fram till denna punkt setts dessutom den men exceptionella delen av kartan

Tydligt vara borta ett antal referenser dessutom beräkningen är på grund av detta faktum baserad på helt informationen ungefärlig, å andra sidan som är redo att för att inte sägas är benägna att som för att inte ligger ett betydligt iver bakom dessa prognoser.

För att verkar inom imagen ovan, den del av kartan för att ses genom Test av stängt community tillägnad ett avgränsat variation av kunders jag skulle inte bara för att vara det finns en liten del av alltsammans världen Den eldstaden Ring. Denna i jämförelse är gjord utifrån de som panoramabilder som kan vara synliga inom samma identiska testversion å andra sidan dessutom i enlighet med vad vi fram till denna punkt även har betraktat mellan trailers, foton dessutom formellt materialfaciliteter för att släppts av utvecklarna.

Tydligt är som ändå det finns en partiell dessutom ungefärlig fantasifull och, å andra sidan det ha lärt sig vara vettigt dessutom som det bästa sättet att sporten inom full alternativ är menat är benägna att vara väldigt brett. Tillsammans med att framföra det bästa sättet att den lust med hjälp av Den eldstaden Ring inom säkert omständigheter gränsar som det bara om åt sinnessjukhet, å andra sidan som även har vi vetat ett tag. Med hjälp av övrigt även har vi som sent betraktat det finns en gameplay-video med kaotiska strider i Storm Storm Castle dessutom det finns en en annan video genom användning av Crucible Knight Floh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =