Warzone närma sig tenderar att det har varit det vistelser på PS5 att tillägga PS4, nya del bara på Xbox för att stödja Benji-Sales

Call of Duty: Warzone närma sig att hålla sig tillgänglig på PS5 att tillägga PS4 även när som helst Microsofts förvärv resten av Activision Blizzard är miljövänligt, då å andra sidan de som olika avsnitten resten av serien närma sig bara för att på Xbox: på detta är säljexperten Benji-Sales hypotes.

När du har läst vår artikel i fråga om Activision Blizzard-spel som kan bli exklusiva för Xbox, du kommer jag vet att tenderar att vi kommunicera i fråga om det finns en rätt rika att tillägga vital lista, bland vilken som ändå finns konsoliderade liveserviceproduktioner för att t.ex. multiplattform.

Call of Duty: Warzone jag skulle inte på grund av detta faktum dessutom vara kapabel till förbli tillgänglig för att stödja PlayStation-användare att tillägga inom princip spela rollen för att trojansk häst, för att försök förvärva kommer in fler lirare inom Xbox-ekosystemet.

På detta vore det finns en alldeles vettig teknik med ursprung i Microsofts aspekt, för att på så metod för att inte bara för att jag skulle inte hålla sig borta från att överlämna som beaktansvärda inkomstfamiljer för att härrör med ursprung i som berömda Herre på täppan på Sonys plattformar, så jag skulle inte för att använda sig av deras erkännande att kunna accelerera deras variation av.

Efter du kommer att ha provat Warzone-upplevelsen bör dem som behöver inklusive vantarna på huvudavsnitten resten av Call of Duty väsentligen prenumerera på Xbox Game Pass, i fråga om det är det PC, konsol eller moln: för att det finns en koncept är den felfri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 12 =