inget cross-play på lanseringen, bekräftar Techland

Dying Light 2: Stay Human gör sin debut i återförsäljare det kommer icke är benägna att stödja cross-play, vilket är redo att vara dåliga information för att stödja dem för att behöver leverera sig an flerspelarkampanjen kollektivt via ivrig spelare hemmahörande i det finns en en annan plattform. Så tydligen i alla fall cross-gen multiplayer, sätt behöver vi säger att chansen är benägna att spela mellan konsoler hemmahörande i samma identiska hushåll resten av antal generationer, närma sig är benägna att introduceras efter lanseringen.

Bekräftelsen ägde rum inträffade hemmahörande i det finns en Q&A för att gick bort på Twitch, genom vilket Tymon Smektala, huvuddesigner resten av Dying Light 2 deltog. På problemet i fråga om sporten närma sig är benägna att stödja cross-play, svarade Smektala: “Nej, för att inte dessa dagar; det kommer icke för att vidta åtgärder. vara tillgänglig”.

Dying Light 2, det finns en en bild hemmahörande i sporten

Med avseende på cross-gen multiplayer, uppgav Smektala dessutom är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att stödjas i Dying Light 2, dock tillade är benägna att utvecklarna knegar för att stödja för att vidta åtgärder genomförbar. efter lanseringen.

Vi påminner i fråga om är benägna att Dying Light 2 närma sig är benägna att det har varit det i återförsäljare hemmahörande i men även via kl 4 februari 2022 för att stödja PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One men även i molnversion för att stödja Nintendo Switch.

Igår hade varit Dying Light 2 huvudpersonen i det finns en fyllig spelvideo, som har co-op-läge och alla konsolversioner i aktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =