avslöjade skalan på nedladdningen på PS5

Det är det ändå ett antal veckor vistelser åt lanseringen resten av Dying Light 2: Stay Human, dåligt nedladdningsstorlek resten av versionen PS5 även har redan avslöjats.

Tipset närma sig för att traditionellt med ursprung i PlayStation Game Size på Twitter, ett konto för att, för att namnet antyder, hela tiden är väldigt uppdaterat inom det som talas eller diskuteras om. I rad med delad av data närma sig nedladdningsstorleken med hjälp av Dying Light 2: Stay Human tenderar att vara 30,86 GB inom Europa med hjälp av variant 01.001.000.

Versionen med hjälp av den amerikanska marknaden även har det finns en betydligt verkar större mätning, eller 32,5 GB, då å andra sidan den med hjälp av Tyskland ett fullständigt väger bara 24,84 GB, vilket troligen är på grund av enbart sätt tyska språkets närvaro.

Med avseende på de som olika versionerna resten av Dying Light 2: Stay Human med hjälp av tillfället finns sätt inga säkra skyldigheter. Okej-Via på Twitter säger tenderar att nedladdningsstorleken skulle vara 60 GB med hjälp av PC även 72 GB med hjälp av Xbox-konsoler. Dessa informationen är ändå för att inte inget särskilt tillförlitliga även mest sannolik för att inte aktuella, på grund av detta faktum för att inte tenderar att ta absolut. För att de som påpekar inom kommentarerna åt inlägget, åt instans, dessa dagar rapporterar den officiella sidan med hjälp av sporten på Xbox Store det finns en lätt vikt som kan vara hela 60 GB.

Dying Light 2: Stay Human närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig med hjälp av PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, PC även inom molnversion med hjälp av Nintendo Switch med ursprung i även genom användning av kl. 4 februari 2022. Inte för länge sedan har dem varit Techlands troféer och spelprestationer har också avslöjats i förväg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 2 =