4K-video i kontrast FPS i form av men även utan ut en DLSS, med hjälp av +45 % resten av effektivitetsklänning

Igår, den 14 januari 2022, publicerades den på PC God of War. Sporten, inom den den här typen versionen, är redo att dra vinst resten av antal teknologier, för att Nvidia DLSS, vilket förbättrar prestandan i form av citerar ytterligare 45 %. Är faktiskt behärskar vi undersöka det finns en 4K-video för att i kontrast sporten i form av men även utan ut en DLSS men även utställning oss FPS. Kommer du att kunna undersöka videon ovan.

4K-videon resten av God of War på PC utställning oss ett antal spelområden, vilket tydligt betyder det bästa sättet att en mängd FPS sporten är redo att klara inom 4K-upplösning. Tydligt görs dessa tester i form av överlägsna pc:ar. Inom säkert del närma sig bildfrekvensen citerar det praktiskt taget 160 FPS grund av DLSS. Inom video är FPS inom gemensam hela tiden genom 90-100 foton per sekund i form av DLSS.

under vilket officiell beskrivning för att delas resten av Nvidia läser: “NVIDIA DLSS (Deep Learning Fantastiskt Sampling) är det finns en revolutionerande AI-renderingsteknik för att förbättrar grafikprestandan genom dedikerade AI Tensor Core-processorer på GeForce RTX GPU:er. Varje gång det är det aktiverat förbättrar prestandan citerar ytterligare 45 % ytterligare 4K, vilket gör tenderar att kommer du att kunna spela Gud of War i form av fenomenal grafik, ökad bildfrekvens men även kompromisslös bildkvalitet.”

Om du befinner sig funderar på en mer djupgående teknisk analys föreslår vi att du läser Digital Foundry, som vi har sammanfattat här. Till slut, den här typen är vår recension av PC-versionen av God of War.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − two =